Googleda Yükselmek İçin Yapmanız Gerekenler


Google'da Yükselmek için Yapmanız Gerekenler

Bir web sitesinin trafiğini arttırmanın en iyi yolu arama motorları ile dostça bir ilişki kurmaktan geçiyor. Bu ilişkinin en büyük adamı ise elbette Googledır. Googleda yükselen bir web sitesi demek kısa süre içerisinde sayısız ziyaretçinin sizin web sayfanıza ulaşması ve ardından da içeriklerinizden faydalanması demek. Bu da web sitesi sahibi için amaçlarına ve hedeflerine ulaşmak demek oluyor. Peki Googleda yükselmek için yapmanız gerekenler hakkında neler biliyorsunuz? Özellikle son birkaç yıl içerisinde Google çok daha akıllıca çalışan yeni algoritmalar getirdi. Bu algoritmaların hepsinin tek bir ortak noktası var. Nedir biliyor musunuz? Özgün ve tamamen kaliteli içerik!

Bundan birkaç yıl öncesine kadar çalıntı ve özgün olmayan kopya içeriklerle de eğer iyi bir link inşanız varsa iyi bir yere gelme şansınız olabiliyordu. Ancak artık Google web site sahiplerinden kullanıcılarına çok daha kaliteli ve elle tutulabilir içerikler vermesini istiyor. Dolayısıyla eğer siz bu kriterleri sağlamıyorsanız yapacağınız tüm link inşası büyük bir çöp olacaktır. Bir web sitesinin hem kullanıcılar hem de arama motorları gözünde yükselmesinin en önemli adı hiç şüphesiz içeriktir. İnsanların sizin sayfanızı neden ziyaret etsinler ki? Bu sorunun cevabına içeriklerim yüzünden gibi bir cevap verebiliyorsanız o zaman yeni algoritmalar ile Google da yükselmeniz hiçte zor değil.

Elinizden geldiğinde fotoğraflar ve hatta videolar ile desteklenmiş, uzun yazılar sunun. Kullanıcılara sunacağınız kısa ve net bilgiler sayfayı çabuk terk etmesine neden olur. Diğer yandan da web sitenizin o konu için ne kadar emek verdiğine Google önem verir. Bir paragraflık yazı ile üç paragraflık bir yazı aynı şeyleri anlatıyor olabilir mi sizce? İşte bu farkı elinizde tutun. Ardından da basit link alımları gerçekleştirin. Link alımı değerini hala kaybetmedi, fakat artık kaliteli içerik ve az link şartı var. Bu iki kriteri sağladığınız zaman anahtar kelimelerinizde yükselecek ve hatta indexlerinizde çok kısa süre içerisinde yukarılara çıkacaksınız. Unutmayın ki, Google kalite istiyor ve bunun yanı sıra da özgünlük yani tıpkı gerçek kullanıcılar gibi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yürüyen Ölüler çizgi roman serisi Türkçe

Android Telefon İmei Değiştirme [ROOT] [XPOSED]

Youtube Oynatma Listesi (Playlist) İndirme Programsız